صفحه اصلی
عضویت
ورود کاربران
تماس با ما
دانستنی ها
تماس با ما
تماس با ما
نوشته شده در : جمعه 08 آذر 1398 |نویسنده : مهدیار حقی

دانش‌آموزان مدارس ما به جاي لذت دوران کودکي و فراگيري مهارت‌هاي زندگي مجبورند براي گذراندن دوران تحصيلات عمومي و گرفتن مدرک، مسيري طاقت‌ فرسا را آن هم غالبا با بي‌رغبتي طي کنند. اين در حالي است که در کشورهاي توسعه‌يافته، فرد شادترين لحظات زندگي خود را در مدرسه مي‌گذراند و نه تنها با مدرسه احساس بيگانگي نمي‌کند بلکه بخش عمده‌اي از زندگي اجتماعي خود را در آنجا تجربه مي‌کند. اما اشکال در چيست و چه عيبي در نظام آموزشي ما وجود دارد که مدارس را براي بچه‌ها خسته‌کننده کرده تا از هر فرصتي براي تعطيل‌کردن و به عبارتي گريزان‌بودن از درس و مدرسه استقبال كنند. سال‌هاست که بحث بازنگري در شيوه و نظام آموزش‌و‌پرورش، چه از نظر محتواي کتب درسي و چه از نظر ساختار و برنامه‌هاي آموزشي و اداري مطرح است، اما اين تغييرات گوناگون نتوانسته مدرسه را براي دانش‌آموزان به محيطي جذاب و مفيد و شاد تبديل کند. از نظر نگارنده، عواملي وجود دارد که بدون شک مانع ايجاد و نهادينه‌شدن نشاط و سرخوشي در دانش‌آموزان مي‌شوند که مي‌توان با شناخت و تعديل آنها اين دغدغه را برطرف كرد.

برای ادامه مطلب اینجا کلیک کنید




|بازدید : 62
نظرات (0) ♠♠ ادامه مطلب ♠♠
نوشته شده در : پنجشنبه 07 آذر 1398 |نویسنده : مهدیار حقی

در شرایطی که بیشتر خانه‌های شهری تبدیل به آپارتمان‌های کوچک و به دور از فضاهای بازی شده است، حداقل کاری که می‌توان برای تامین بهداشت جسمی و روحی كودكان و نوجوانان داشته باشیم، ایجاد فضای شادی‌بخش در مدرسه است.

 دانش‌آموزان چندین ساعت از روز را در مدرسه می‌گذرانند و اگر فضاسازی مناسبی در مدارس انجام شود، به شاد زیستن فرزندان خود کمک کرده‌ایم.‏شاداب سازی مدارس را باید در ابعاد ظاهری و ابعاد معنوی جست و جو کرد. همچنین برای دستیابی به تحقق آرمان‌های مربوط به شاداب سازی مدارس باید تحولی جدی در نگرش مدیران و مسئولان نظام آموزش و پرورش ایجاد شود.‏براى این که سلامت جسمانى و روانى کودکان، دانش‌آموزان، اطرافیان و خودمان حفظ شود، باید سعى کنیم با شناسایى عوامل مؤثر بر شادى، موجبات تقویت عوامل مثبت و تقلیل عوامل منفى مؤثر بر شادى را فراهم کنیم.

 

 

برای ادامه مطلب اینجا کلیک کنید

 




|بازدید : 57
نظرات (1) ♠♠ ادامه مطلب ♠♠
نوشته شده در : سه شنبه 05 آذر 1398 |نویسنده : مهدیار حقی

زندگی با شادی و نشاط است که معنا می یابد و در پرتو آن دانش‌آموزان می‌توانند پله‌های ترقی را طی نمایند. جامعه زنده و پویا جامعه‌ای است که عناصر شادی‌آفرین در آن بسیار باشد.‏ در شرایطی که اکثر مردم آپارتمان نشین شده اند کمترین کاری که برای تامین بهداشت جسمی و روحی بچه ها می توان انجام داد، ایجاد فضای شادی‌ بخش در مدرسه می باشد. در گذشته این طور به‌نظر می‌رسید که وظیفه آموزش و پرورش صرفا تولید عده‌ای فارغ التحصیل است که بتوانند امرار معاش کنند، در صورتی که در آموزش و پرورش مدرن، افزون بر مهارت‌های خواندن، حساب کردن و نوشتن، نیازهای جدیدی در قالب کسب مهارت زیستن و حل مسئله و چگونگی رویارویی با چالش‌های هزاره سوم مطرح گردیده است. هرگونه ارتباط و تعلیمی که بدون روح تحرک، پویایی و شادی باشد، به شکست منتهی خواهد شد. ‏از آنجا که دانش‌آموزان چند ساعت از طول روز را در مدرسه سپری می کنند با فضاسازی مناسب در مدارس می توان به شاد زیستن آن ها کمک نمود. برای دستیابی به این مهم باید تحولی جدی در نگرش مدیران و مسئولان نظام آموزش و پرورش ایجاد گردد.‏

برای ادامه مطلب اینجا کلیک کنید

 




|بازدید : 56
نظرات (0) ♠♠ ادامه مطلب ♠♠
نوشته شده در : دوشنبه 04 آذر 1398 |نویسنده : مهدیار حقی

عصری که ما در آن زندگی می کنیم به کلی متفاوت از زمان های گذشته است پدیده های جدید متنوع و به هم پیچیده آنچنان فراوان و نو به نو شده اند که دانایی ها، توانایی ها و امکانات را اجتناب ناپذیر می کند. البته این دانستنی ها و مهارت ها باید قادر باشند امنیت روانی و احساس زیبایی دوستی را در مواجهه با مشکلات زندگی تضمین کند. در روند استفاده از امکانات در راه مقابله منطقی و فراگیر مسایل دنیای جدید به خصوص نگرش های جوانان باید از اصول بهداشت روانی استفاده نمود، چرا که نوجوانان ما نیازمند فضای شاد برای شاداب زیستن هستند. در شرایطی که اکثر منازل در مناطق شهری تبدیل به آپارتمان های کوچک و تاریک و به دور از فضاهای بازی و حرکتی برای کودکان است حداقل کاری که می توان در تامین بهداشت جسمی و روحی آنان داشته باشیم ایجاد فضای مفرح و شادی بخش در مدرسه است چرا که دانش آموزان چندین ساعت از روز را در مدرسه می گذرانند و اگر فضاسازی مناسبی در مدارس انجام شود مسلما به شاد زیستن فرزندان خود کمک بسیار مهمی خواهیم کرد. 

برای ادامه مطلب اینجا کلیک کن.

 



|بازدید : 83
نظرات (0) ♠♠ ادامه مطلب ♠♠
صفحه قبل 1 2 3 4 صفحه بعد
آب و هوا
نظرسنجی
آمار بازدید
ذکر روز

صفحه نخست | عضویت | ورود کاربران | آرشیو | تماس با ما

Copyright © 2019 desgin : mahdiyarhaghiDesigned BY: mahdiyarhaghi